Amedspor yoktur diyen Bahçeli'ye Bursaspor'dan hediye forma!

Bursaspor yönetimi, kulübü grup toplantısında “Bize göre Amed diye bir yer yoktur. Amedspor diye bir kulüpten bahsedilmeyecektir” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye forma hediye etti.

Amedspor yoktur diyen Bahçeli'ye Bursaspor'dan hediye forma!

MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve beraberindeki heyet, Bursaspor’un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ni ziyaret etti. Futbolcularla buluşup galibiyet tebriklerini ileten MHP Bursa İl Teşkilatı, gelecek maçlar için de başarı dileklerinde bulundu.

“Size selamını iletiyorum”

Kalkancı, “Genel Başkanımızın, size selamını iletiyorum. Yarın, inşallah sizlerin selamını ve hediyelerinizi ona götüreceğim. Sizi tekrar tebrik ediyorum. Azminiz, inancınız bize, şehrimize ve taraftarımıza umut verdi. İnşallah bu azim ve umutla Bursaspor hak ettiği yerlere gelecek. Bizler elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yanınızda ve arkanızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’ye adının yazılı olduğu forma hediye edildi

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ve yönetim kurulu, MHP heyetine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının yazılı olduğu 16 numaralı (Bursa plakası) forma hediye etti.