Diyarbakır - İnşaat işçiliğinden gol krallığına

Diyarbakırspor'un golcü oyuncusu Ramazan Kelekçier, ligde attığı gollerle adından söz ettiriyor.

Diyarbakır - İnşaat işçiliğinden gol krallığına

 Diyarbakırspor'un golcü oyuncusu Ramazan Kelekçier, ligde attığı gollerle adından söz ettiriyor.

Oynadığı futbolla adından söz ettiren Ramazan Kelekçier, 9 çocuklu bir ailede futbol dışında inşaatlarda çalışarak ailesinin geçimine katkıda bulunuyor.

Diyarbakırspor'da oynamanın kendisi için çok özel ve gurur verici olduğunu söyleyen Ramazan Kelekçier, futbola 9 yıl önce başladığını, ancak inşaatlarda çalışmaktan fırsat buldukça antrenmanlara ve maçlara gittiğini dile getirdi.

Ramazan orta saha kanat oynamasına rağmen ilk yarıda oynanan 9 karşılaşma sonunda atmış olduğu 15 gol ve 10 asistle şimdiden profesyonel takımların gözdesi haline gelmiş durumda.

İnşaatlarda dış cephe işlerinde iskele üzerinde ekmeğini kazanan Ramazan, amacının öncelikle Diyarbakırspor'un hak ettiği yere gelmesi için arkadaşlarıyla birlikte uğraş vereceğini, belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Henüz 22 yaşındayım, Diyarbakırspor forması benim için çok kutsal, burada futbol oynamak benim için gurur veririci. Geçmişte abilerimiz bu forma ve bu arma ile büyük başarılar kazandılar. Bizler şimdi o bayrağı aldık, şimdi amatör ligdeyiz ancak çok iyi bir ekip olduk. İyi bir yönetimimiz var. Benim gol atmamdan çok takımımızın galibiyeti daha önemli. Çünkü futbol bir ekip işi ve biz çok iyi bir ekibiz. İnşallah bu sezon Şampiyon olup süper amatöre çıkmak hedefimizi gerçekleştiririz. Sonrası kader ne getirir tabi ki bilemiyoruz.”