Diyarbakır’da Rus mankenler

Diyarbakır’da Rus mankenler

Diyarbakır’da gelinlik ve yöresel kıyafet satışı yapan bir işyerinin defilesine katılmak üzere gelen 5 Rus manken, tarihi surları ve On Gözlü Köprü'yü gezdi, davul zurna eşliğinde halay çekti.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde gelinlik ve yöresel kıyafeti satışı yapan bir işyeri, modellerini tanıtmak üzere kente 5 Rus manken getirdi.

Sabah saatlerinde kente gelen Rus mankenler, önce Sur ilçesinde kahvaltı yaptı.

Rus mankenler, daha sonra defileye katılacakları gelinlik, nişan ve kına kıyafetlerini giyerek On Gözlü Köprü'ye geldi.

 

Burada bol bol fotoğraf çeken Rus mankenler daha sonra davul- zurna eşliğinde halay çekti.

 

Rus mankenler Diyarbakır'da

 

Halayın ardından mini bir defile yapan Rus mankenler, vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Mankenler daha sonra Surlara çıkarak hatıra fotoğrafı çekti.

 

Rus mankenler Diyarbakır'da

Rus mankenleri Diyarbakır'a getiren Mehmet Kaymak, tarihi değerleri taşıyan yerleri ön plana çıkarmak istediklerini belirterek, şöyle dedi:

"On Gözlü Köprü’müzü tanıtmaya çalışıyoruz. Surlarda da çekimlerimiz olacak. Memleketimiz için verimli olmaya çalışıyoruz. Rus modeller İzmir'de yaşıyor. Onlarla çalışmak istedik. Diyarbakır'da Rus modelleri daha çok ön planda tutuyoruz. Uçaktan onları alırken biraz tedirgindiler. Memleketimiz feraha kavuşmuş. İnşallah böyle devam eder. Bu süreç bozulmaz daha iyi olur"

 

Rus mankenler Diyarbakır'da

Kente gelen Rus mankenlerden Marina Nasedkina ise, Diyarbakır'ı çok sevdiğini belirterek, "Buradaki insanlar çok şanslı. Burada çok güzel bir kahvaltı yaptık. Herkes buraya gelmeli. Ne olursa olsun bence artık terör bitti. Terör hiçbir zaman olmayacak" diye konuştu.