Dünyaca meşhur İslam Alimi: Kürdistan Arap, Fars, Türk ırkçılarının kuşatması altında

Yemen asıllı Şeyh Ali Cifri İslam dünyasının merkezi Mekke'de, Kürdistan'a ilişkin önemli açıklamalar yaptı. "Kürdistan, Türk, Arap ve Fars ırkçılarının kuşatması altına" dedi. Video haberin sonunda.

Dünyaca meşhur İslam Alimi: Kürdistan Arap, Fars, Türk ırkçılarının kuşatması altında

Dünyanın meşhur İslamdavetçilerinden Yemen asıllı Şeyh Ali Cifri İslam dünyasının merkezi Mekke'de, Kürdistan'a ilişkin önemli açıklamalar yaptı. "Kürdistan, Türk, Arap ve Fars ırkçılarının kuşatması altına" dedi. Video haberin sonunda.

Şeyh Ali Cifri yaptığı açıklamada "Kürdistan'ı muhasara altına alan Türk, Arap ve Fars ırkçıları Kürtler ve bölge için büyük sorunlar çıkarıyor" dedi.

Mekke'de yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Britanya (İngiltere) ve Fransa'nın imzalayıp uygulamaya koyduğu Sykes - Picot anlaşması 1916'da imzalandı. Kürdistan'ı parçalayıp Irak, Iran, Türkiye ve Suriye ülkelerinin işgaline verdiler Kürtlere saygı göstermediler.

Irkçı ve şovenist Fars, Arap ve Türk devletleri İslam'ın ve devletlerinin bölünmemesi gerektiği bahanesini Kürtlerin önüne engel olarak koyuyor, Kürdistan Devleti'nin kurulmasına izin vermiyor. Bununla birlikte kendi ülkelerindeki Müslümanlar'ın birlik içinde olmasını da istemiyorlar. www.tr.zer.news

Arap ırkçılığı öyle bir seviyeye ulaşmış ki, İslam dünyasının meşhur önderi Selahaddin Eyyubi Kürt'tür ancak Araplar ona kendi kimliğini verip Arap olarak göstermek istiyorlar. Sadece Kürtlüğü değil herşeye Araplaştırmak istiyorlar."

ZERnews