Ekrem İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama!

İkinci turda Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ilk kez açıklama yaptı. İmamoğlu, “ Bana inanın, her şey çok güzel olacak” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama!

Resmi olmayan sonuçlara göre; Erdoğan’ın yüzde 52’nin üzerinde oy ile yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk kez açıklama yaptı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından videolu bir açıklama yaptı.

İmamoğlu açıklamasında "Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Bana inanın, her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun videolu açıklamasında “Bu sonuçların güzel ülkemize hayırlar getirmesini elbette temenni ediyorum. Türkiye’nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır” dedi.

Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın”

İmamoğlu, “Bugün büyük hayal kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın” diyen İmamoğlu  “Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir” şeklinde konuştu.

İmamaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Bundan sonra bütün gönülleri fethetmek için çalışmaya devam edeceğiz.

“Bana inanın”

Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Bana inanın, her şey çok güzel olacak.”