HDP'li Kemalbay: Netanyahu suçlarınızı yüzünüze işte böyle vurur

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun " Kürt köylerini bombalayan bir liderden ahlak dersi alacak değilim" sözlerinin yankıları sürüyor. Bu sözleri değerlendiren HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay "Dünya görmüyor sanmayın. Netanyahu suçlarınızı yüzünüze işte böyle vurur" dedi.

HDP'li Kemalbay: Netanyahu suçlarınızı yüzünüze işte böyle vurur

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun " Kürt köylerini bombalayan bir liderden ahlak dersi alacak değilim" sözlerinin yankıları sürüyor.  Bu sözleri değerlendiren HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay "Dünya görmüyor sanmayın. Netanyahu suçlarınızı yüzünüze işte böyle vurur" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sivas’taki kongresinde yaptığı konuşmada İsrail’e sert eleştirilerde bulunarak “İsrail terör devletidir, terör. 14 yaşındaki çocuğu, gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüyorlar” demişti.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu bu eleştirilere " Kürt köylerini bombalayan bir liderden ahlak dersi alacak değilim" şeklinde yanıt vermişti.

Bugün bu sözleri Diyarbakır’da değerlendiren HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, "Dünya görmüyor sanmayın. Başbakan Netanyahu suçlarınızı yüzünüze işte böyle vurur" dedi ve ekledi.

"Bugün Kudüs’e sarılarak suçlarının üstünü örtenlere bir şey söylemek istiyorum: Siz suçlarınızı kendi havuz medyanız görmüyor diye dünya görmüyor sanmayın. Öyle düşünürseniz sizin kadar suçlu olan bir başka başbakan Netanyahu da suçlarınızı yüzünüze işte böyle vurur. Çünkü sizin burada işlediğiniz suçlar bütün dünyada izleniyor."