Liderlerden BAE’ne taziye mesajı

Başkan Neçirvan Barzani ile Başbakan Mesrur Barzani, Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan’ın vefatı nedeniyle ailesine ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetimine başsağlığı diledi.

Liderlerden BAE’ne taziye mesajı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan 74 yaşında hayatını kaybetti hayatını kaybetti.

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Al Nahyan’ın vefatı nedeniyle Twitter hesabından Arapça bir taziye mesajı yayımladı.

Barzani, şu ifadeleri kullandı:

“Derin üzüntü ve büyük bir hüzünle, Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın ailesine, BAE liderliği, devleti ve kardeş Emirlik halkına başsağlığı diliyorum. Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan’ın vefatı nedeniyle acılarınızı paylaşıyorum. Yüce Allah’tan kendisine rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.”  

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani ise şu mesajı paylaştı:

“Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Şahsım ve Kürdistan Bölgesi halkı adına, BAE liderliğine ve halkına başsağlığı diliyoruz. Yüce Allah, ömrünü halkına ve insanlığa hizmete adayan merhumların ruhunu cenneti ile onurlandırsın. Allah herkese sabır ve huzur versin.”