Mehmet Metiner: Erdoğan'a operasyon yapıldı!

Eski AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, 31 Mart 2019 yerel seçimine ilişkin olarak değerlendirmede bulundu.

Mehmet Metiner: Erdoğan'a operasyon yapıldı!

Eski AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, 31 Mart 2019 yerel seçimine ilişkin olarak değerlendirmede bulundu.

Eski AKP Milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner, 31 Mart'ta devlet içinde varlığını sürdüren kripto 'FETÖ'cülerin operasyon çektiğini iddia etti. Metiner "Bir de içimizdeki AKP’liler ve ihanetçiler arkamızdan vurdular bizi. Bizden görünerek bizi hançerlediler" dedi.

Metiner'in "Reis'e operasyon" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

31 Mart Pazar günü seçim yapıldı. Henüz itirazlar dolayısıyla yasal süreç tamamlanmadı. Mazbatasını almamış hiç kimse yasal olarak belediye başkanı değildir. Lakin CHP’nin İstanbul adayı kendini resmen Belediye Başkanı ilan ediyor. Anıtkabir’e gidip bu sıfatla deftere imza atıyor. Bu, dışarıda malum güçlerce tertiplenmiş bir kaos ve çatışma oyunudur. Dahası ve en fenası düpedüz bir tahrik siyasetidir. 

Bu oldu-bitti siyasetiyle oluşturulmak istenen algı bellidir: “Ben sandıkta kazandım. Benden çalmaya çalışıyorlar.” Cumhurbaşkanımızın şahsında Türkiye’nin alnına yapıştırılmak istenen bu kara leke, dışarıda tertiplenen bir oyunun içerideki figüranlarca sahneye konulmasından ibarettir. 

Bu akıl CHP’yi de, adayını da aşan bir akıldır. Bu aklın sahipleri bellidir. PKK/HDP-FETÖ destekli siyasi konsorsiyumun iplerini elinde tutan üst aklın kim olduğu ve nasıl bir fitne senaryosuyla Cumhurbaşkanımızın şahsında Türkiye’ye operasyon çekmeye çalıştıkları aşikârdır.  

31 Mart’ta hâlâ devlet içinde varlığını sürdüren kripto FETÖ’cüler üzerinden bir operasyon çektiler bize. Bir de içimizdeki AKP’liler ve ihanetçiler arkamızdan vurdular bizi. Bizden görünerek bizi hançerlediler.