Saadet Partisi Diyarbakır'da seçim startı verdi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar ve Genel İdare Kurulu üyelerinden oluian 4 partili Diyarbakır'da seçim startı verdi.

Saadet Partisi Diyarbakır'da seçim startı verdi

Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, il binasında yaptığı basın toplantısında Saadet Partisi'nin Diyarbakır'a önem verdiğini belirtti.

Ergin, "Partimiz, Güneydoğu'da seçimin startını Diyarbakır'da verdi. Teşkilat olarak genel seçimlere hazırız. Diyarbakır'da 4 merkez ilçe ve 13 ilçemizde tam kadro insanımızla kucaklaşma, problemleri yerinde tespit ve çözüm için sahadayız” diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Merkezinden seçim çalışmaları için Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, GİK Üyeleri Muhammed Sabır Fırat, Musa Ahmet Kaya, Ali İmran Bozdoğan ve Halil İbrahim Akpınar Diyarbakır'a gitti.

Diyarbakır’da, sivil toplum kuruluşları, partilerin il başkanlıkları, kanaat önderleri, esnaf ve basın kuruluşlarının ziyaret edilerek, fikir alış verişinde bulunulacağı ve sorunları yerinde tespit edilerek, Diyarbakır'a dair görüşlerin rapor halinde Saadet Partisi Genel Merkezi'ne sunulacağı belirtildi.

Saadet Partisi'nin Silvan ilçe kongresinin 29 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Silvan Kültür Merkezinde yapılacağını belirten İl Başkanı Ergin, kongrede partiye toplu katılımların gerçekleşeceğini söyleyerek, Saadet Partisi'nin güçlü şekilde seçimlere gireceğine işaret etti.