Sosyal medya Erdoğan'ı eleştiren Teyzeyi konuşuyor: 'Mapushaneye gideceğimi bilsem de'

Ankara'da Yol TV mikrofonuna konuşan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı değme siyasetçilere taş çıkartırcasına, deyim yerindeyse çatır çatır eleştiren yaşlı bir teyzenin sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya Erdoğan'ı eleştiren Teyzeyi konuşuyor: 'Mapushaneye gideceğimi bilsem de'

Ankara'da Yol TV'nin sokak röportajları mikrofonuna konuşan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı değme siyasetçilere taş çıkartırcasına, deyim yerindeyse çatır çatır eleştiren yaşlı bir teyzenin sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan'ın "beka" söylemine ilişkin konuşan yaşlı bir teyze "Hep sattı birer birer ne koydu? Yakında bizi de satacak" ifadelerini kullanarak "Sıkılmıyor çıkıyor araya Müslümanlık taslıyor. Biz gavur muyuz? Biz de müslümanız" dedi. 

Yaşlı teyze ayrıca "Paranın başına damadını oturttu, kendisi tek adam oldu, Cumhurbaşkanı oldu, biz burada sürünelim, onun umrunda mı? Hapse gideceğimi bilsem yine de sözüm böyledir" diye konuştu.

Yakında bizi de satar

Yol TV muhabiri yaşlı kır sakallı, fesli bir adama "Hacı, şimdi memnun musun hayatından?" sorusu yöneltiyor.

Yaşlı adam hiddetli bir şekilde ve yumruğunu sallaya sallaya, "Tabi memnunum. Vatanı satanlardan, vatanı çiğneyenlerden mi memnun olacağız? Hırsızlardan mı memnun olacağız?" şeklinde cevap verince seyirciler arasında bulunan bir yaşlı teyze dayanamayıp lafa dalıyor:

"Her yeri sattı ne koydu? Hep sattı birer birer. Yakında bizi de satacak. Anladın mı ne koydu? Alıyor karısını yanına, memleket memleket geziyor, sandalyesini (koltuğunu) koruyor. Hani milleti konuşuyor mu? O partiye atıyor, bu partiye atıyor. Türkiye'yi idare eden adam milleti ayırt eder mi? O ayırt ediyor. Otur koltuğunda. Seven seni zaten buluyor orada. Sıkılmıyor, çıkıyor bir de müslümanlık taslıyor. Biz gavur muyuz? Biz de müslümanız elhamdülillah. Allah korkusu olsa zaten. Tutuyor onu karalıyor. Hep mi bu partiler kötü de sen iyisin.Paranın başına damadını oturttu. Kendisi tek adam oldu. Cumhurbaşkanı oldu. Biz burada sürünelim, onun umurunda mı? İşine gelen yere dağıtıyor. Pazarcılarla ilgili iddia etti, seçim bitince bakalım yapacak mı? Hep milletin gözünü boyuyor. Hadi seçim bitsin de yapsın göreyim. Mapushaneye gideceğimi bilsem yine de sözüm böyledir.