Süleyman Soylu'nun kuzeni silahlı saldırıda öldürüldü

Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez bugün uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Silahlı saldırıya uğradı. Süleyman Soylu cenazeye katılmak için Trabzon’a hareket ettiği bildirildi.

Süleyman Soylu'nun kuzeni silahlı saldırıda öldürüldü

Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun halasının oğlu Sefa Dönmez, Trabzon’un Of ilçesinde bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Dönmez  kaldırıldığı Of Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sefa Dönmez’in vücuduna üç kurşun isabet ettiği öğrenildi.

Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’ün haberine göre Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, bir tartışma sonucu Faruk Ulusoy’un Sefa Dönmez’e tabancayla ateş ettiğini belirtti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, şüpheli Faruk Ulusoy’un yakalandığını söyledi. Vali Ustaoğlu, konuyla ilgili başka bilgi vermedi.

Valilik açıklaması şöyle:

 “18.7.2022 günü sat 19.00 civarında Of ilçe merkezinde, maktul Sefa Dönmez ile aralarında daha önce adli makamlara da intikal eden bir husumetleri bulunan zanlı F.U, olay yerinde karşılaşmış, yaşanan sözlü tartışma sonrası zanlı F.U., tabancayla 5 el ateş ederek maktul Sefa Dönmez’in ağır yaralanmasına sebebiyet vermiş, yaralı Sefa Dönmez hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Zanlı F.U., olayda kullandığı silahla birlikte olay yerinde yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir.”

Süleyman Soylu cenazeye katılmak için Trabzon’a hareket etti.