Ali İhsan Yavuz'dan Erdoğan'a: 'Kabul Olmuş Duamızsın!'

Ali İhsan Yavuz'dan Erdoğan'a: 'Kabul Olmuş Duamızsın!'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yazdığı şiir ortaya çıktı. Yavuz, şiirinde 'Bizim kabul olmuş duamızsın sen' ifadelerini kullanıyor.

12 Ocak 2019'da Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda Ak Parti 31 Mart Yerel Seçimleri için Kocaeli adaylarını tanıtıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan protokolde, bir yanında Büyükşehir başkan adayı Tahir Büyükakın, bir yanında il başkanı Abdullah Eryarsoy var.

Protokol konuşmaları sürerken Kürsüye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz çıkar. Herkes konuşma yapmasını beklerken 31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul seçimleriyle ilgili söylediği “Hiçbir şey olmasa da kesinlikle bir şey oldu ama biz fark edemedik” cümlesi ile sosyal medyada ti'ye alınan Yavuz  telefonunu açarak, şiir okumaya başlar.

Çok duygu dolu olduğunu belirten Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatmak için yazdığı "Sen Bizim Kabul Olmuş Duamızsın" şiirini okur.

Pensilvanya'da çekilmiş fotoğrafları, FETÖ organizasyonu olan Türkçe Olimpiyatları’nın müdavimi olması, FETÖ okullarını ziyaret etmesi gibi bir çok etkinliği nedeniyle Fettullah Gülen cemaati ile ilişkilendirilen Ali İhsan Yavuz'un bu yalakalık içeren şiiri Recep Tayyip Erdoğan'a mı, yoksa daha önce Fetullah Gülen'e mi yazdığı akıllarda soru işareti bıraktı.

Oldukça uzun olan şiirin bir bölümü:

"Gelişin ümide açılmış kapı

Seninle kuruldu bu muhkem yapı

Afakı aşıyor ufkunun çapı

Çektin hepimizi çıkarttın düze

Çevirdin sanki her yeri gündüze

***

Geceler uykusuz gündüz ayakta

Masumlar yolunu gözler uzakta

Herkes çekip gitse bir biz kalsak da

Emrine amade bekleriz her an

Biliriz hak yoludur kutlu davan

***

Gelişin can kattı cansızlıklara

Sevindi yetimler güldü fukara

Çağladı İstanbul coştu Ankara

Elalem çıkıp da ne derse desin

Bize derman oldun orası kesin

 ***

Geldin de bizlere can oldun sanki

Damarda dolaşan kan oldun sanki

Huzur bulduğumuz an oldun sanki

Bizim kabul olmuş duamızsın sen"