Amedspor: Futbolcularımız soyunma odasında saldırıya uğradı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Bursaspor-Amedspor maçına olaylar damga vurdu. Amedspor Kulübü, soyunma odasından yaptığı paylaşımda görevli personellerin futbolculara saldırdığını bildirdi.

Amedspor: Futbolcularımız soyunma odasında saldırıya uğradı

Bursa spor ile Amedspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. hafta mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Olayların damga vurduğu mücadelenin ardından Amedspor, maçın ardından soyunma odasında görevlilerin saldırısına uğradıklarını bildirdi.

"Güvenlik amiri saldırdı"

Amedspor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından görsellerle birlikte yapılan açıklamada, "Maç sonunda soyunma odası koridorlarında Bursaspor Özel Güvenlik Amiri, kulüp personelleri ve emniyet görevlileri tarafından futbolcularımıza fiziksel saldırı gerçekleşti. Saldırı anlarından kayıt alınabililen görüntüler böyle" ifadeleri yer aldı.

Başka bir açıklamada ise olay yerinden videolar paylaşılarak “Futbol değil savaş alanı. Göz göre göre bu maçı oynattınız Bunun hesabını vereceksiniz hepiniz. @TFF_Org #Amedsporyalnızdeğildir #Amedspor” denildi.

Olaylar Amedspor’un konakladığı otelin önünde başladı

Karşılaşmadan önce dün gece geç saatte Amedspor'un kaltığı otelin önünde toplanan grup, "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları attı, Mehter Marşı çaldı. Otel önünde havai fişek de patlatıldı.

Maç saatinde ise Bursaspor tribünlerinde "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartları açıldı.

Maç öncesi başlayan olaylar ilk düdüğün çalmasıyla birlikte saha içine de yansıdı. Bursaspor tribünlerinden sahaya maç boyu yabancı madde atılırken, bir süre sonra zemin neredeyse görünmeyecek hale geldi.

Hakemlerin mücadeleyi tatil etmeyip, oynatması ise tepki çekti.