Başkan Barzani: Şehitlerimizin intikamı en kısa zamanda alınacak

Başkan Mesud Barzani, Mahmur sınırındaki DAİŞ saldırılarıyla ilgili “En kısa zamanda düşmandan şehitlerimizin kanının intikamı alınmalı ” dedi.

Başkan Barzani: Şehitlerimizin intikamı en kısa zamanda alınacak

IŞİD’in dün gece düzenlediği ve 10'u Peşmerge 3'ü sivil, 13 kişinin şehit düştüğü saldırıyla ilgili Başkan Mesud Barzani bir mesaj yayınladı. 

Başkan Barzani mesajında “Ulusumuzu korumak ve savunmak ve Peşmerge Güçleri ile ilgili endişeye mahal vermemek için savunma çalışmalarının ilerletilmesi gerekmektedir” dedi.

Mesud Barzani mesajında şehit yakınları için başsağlığı dileklerini de iletti ayrıca saldırıda üç oğlunu kaybeden anneye seslendi.

“Ulusumuzun bu kahraman kadınının acını paylaşıyorum. Yüce  Allah'tan dileğim şehitlerin ruhunu şad etmesi cennetini bahşetmesidir” diyen Barzani, mesajında annenin şehit oğullarının ardından sarfettiği sözlere atıfta bulundu.

Başkan Barzani mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu kahraman kadının sözleri hepimiz için büyük bir moral, kutsal davamızda büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin intikamını en kısa zamanda düşmandan almalıyız.  IŞİD’e karşı mücadele ve Kürdistan’ın özgürlüğü için hayatını verenler şehitlere  binlerce kez selam olsun.”