Dünya Kürdistana hazır ol !

Kahin değilim, geleceği görmüyorum bununla birlikte Bağımsız Kürdistanın ayak seslerini çok rahat duyabiliyorum.

Dünya Kürdistana hazır ol !

Halkların kiri ve pası, az bir menfaat uğruna insanlarını satan, vicdansız ve merhametsiz Kendi içlerinde ki hainleridir. Şu an ki sancıların, acıların ilk başarısı ise hastalıklı böyle tiplerin teşhisi olmuştur. Önümüzde ki süreç vücudun kendini bu kirlerden temizleme safhası olacaktır.

Kahin değilim, geleceği görmüyorum bununla birlikte Bağımsız Kürdistanın ayak seslerini çok rahat duyabiliyorum.

Küfür devam eder, zulüm devam etmez ilkesi gereği, yaşananlara baktıkça, Evet; Kürd milleti için şafak vakti gelmiştir diyebiliyorum.

Başta Kerkük ve Tuzhurmatu olmak üzere kayıp edilen bütün toprakların yakın bir gelecekte tekrar kazanılabileceğini düşünmemiz için, Kahraman Peşmerge’nin zaferleri ile Kürdistan yönetiminin muhteşem siyasi manevraları yeterli verilerdir.

Hiç bir haklı gerekçesi yokken zulümde haddi aşan zalim yöneticiler ve onlara alkış tutan dalkavukları, insanlığa adeta ömrümüzün son demlerindeyiz demeye getiriyorlar.

Tarihte hiç olmadığı kadar Kürtlerde bağımsız devlet arzusu peydah olmuştur. Sahte ve art niyetli kardeşlik salsolarının karavanaya savrulduğunu her bir Kürd evinde görmek mümkündür, kürdler de ki zihinsel devrimin tamamlandığına dikkatli bakan bütün gözler rahatlıkla görebilir. 

Kürdlerde, en iyi işgalci hükümeti, en kötü Kendi hükümetimizden daha kötüdür, aklı temelleniyor. 

Yol uzun, yol çetin, yalnız bu yol geri dönüşsüzdür.

Halk karar vermiştir, dişlileri çalıştırmış, menzil için harekete geçmiştir. Gidişata takoz olacak her kişi ve kurumu yok edip vücudun dışına itmek için yol açılmıştır.

Tarih insanlığa şunu göstermiştir ki, temiz olup birlik olanların önündeki tek seçenek er yada geç kazanmaktır.

Doğum ne kadar sancılı olursa başarısı o kadar sağlıklı olur.

Kirlerden temizlenmedikçe toplumun huzuruna çıkamazsın. Kirli ve pasaklı isen saygı göremezsin.

Halkların kiri ve pası ise, az bir menfaat uğruna insanlarını satan, vicdansız ve merhametsiz Kendi içlerinde ki hainleridir. Şu an ki sancıların, acıların ilk başarısı ise hastalıklı böyle tiplerin teşhisi olmuştur. Önümüzde ki süreç vücudun kendini bu kirlerden temizleme safhası olacaktır.

Hırsız içerden olursa kapı kilit tutmaz.

Kürdistan fikri zihinlerden sahaya inmiştir, tarihinde İhanet ve kahramanlık serüvenini bu kadar iç içe yaşayan başka bir millet varmı bilmem, bununla beraber Tarihi bir ders ve ibret olarak ele alacaksak, her kriz aynı zamanda bir fırsat olduğu gerçeğinden, bu günlerde ki hatasız siyasetin anatomisini okuyabiliriz.

Kürdler heybelerinde bulunan tarihî tecrübeler sayesinde düşmanlarının oyunlarını bir bir savuruyor. Yavaş ve emin adımlarla hedeflerine geri dönmemecesine ilerliyorlar. Menzile ulaşılacağından kimsenin şüphesi olmasın...