Lupine Travel: Kürdistan, yeryüzündeki cennet

Lupine Travel: Kürdistan, yeryüzündeki cennet

Dünyaca ünlü turizm şirketi Lupine Travel, 14-21 Ekim 2017 tarihleri arasında Kürdistan’a tur düzenleyeceğini duyurdu.
Lupine Travel’ın internet sitesinde tur düzenlenecek 35 ülke arasında yer alan Kürdistan’la ilgili olarak, “2003 yılındaki Irak Savaşı'ndan beri Irak’ın güneyinde kaos ve kan dökülmesine karşın, Kürdistan ekonomi ve turizm açısından devasa bir gelişim gösterdi. Irak ve Suriye'deki mevcut sorunlara rağmen, bu bölge hâlâ ziyaret etmek için çok güvenli” ifadeleri kullanıldı.

 

Lupine Travel: Kürdistan, yeryüzündeki cennet

Erbil ve Süleymaniye kentleri hakkında bilgi verilen şirket sitesinde Kürdistan’ın hem tarihi eserler, hem de doğal güzellikleriyle ziyaret edilmesi gereken bir ülke olduğunu belirtildi.
Kürdistan’a dair verilen bilgilerde, “Irak’ta önceki rejimler tarafından yıllarca sıkıntılara maruz kalan Kürtler artık daha fazla özgürlük ve özerkliğe sahipler ve turistleri son derece sıcak karşılıyorlar” denildi.
Kürdistan’ın büyük kanyonlar, güzel dağlar ve akan nehirler ve şelaleler ile Ortadoğu'nun tamamında en güzel yerlerden birine sahip olduğu söylenen tanıtımda, Kürdistan için “Uzun zamandır Ortadoğu literatüründe 'yeryüzündeki cennet' olarak biliniyor” denildi.