Neçirvan Barzani’nden Kurban Bayramı mesajı

Başkan Neçirvan Barzani, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın birlik ve beraberliğin derinleşmesi, karşılıklı kabul ve uzlaşıya zemin olması temennisinde bulundu.

Neçirvan Barzani’nden Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, şehit aileleri, Peşmerge ve güvenlik güçleri ile Kürdistan, Irak ve tüm dünyadaki Müslümanların bayramını kutladı.

Bayramın tüm insanlık için huzura, güzelliğe vesile olmasını, dertlerin son bulmasını, gelecekte daha güzel bayramlar kutlanmasını dileyen Barzani, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu vesileyle hepimiz, bireysel olarak, aile ve toplumla birlikte, bayramın mesajını ve anlamını birlik ve beraberliğimizi derinleştirerek, karşılıklı kabul ve uzlaşıya zamin haline getirerek Kürdistan için daha iyi bir gelecek yaratılmasına yardımcı olalım.

Sevgili vatandaşları kendilerinin ve sevdiklerinin sağlığı adına korunma tedbirlerine tam olarak uymaya çağırıyorum. Hepinize iyi bayramlar. Tüm yıllarınız güzel geçsin, Yüca Allah hepinizi korusun.”