Sırrı Sakık: Eski boksör olduğumu bilirler

HDP Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık, kendisi için "Muş, o süslü adaya şamarı vuracaktır" diyen eski güreşçi ve Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'ya yanıt verdi. Sakık, "Kendisi benim de eski bir boksör olduğumu iyi bilir. Ağrı’ya da tüm bakanlar seferler düzenlerdi. Sefer olur ama zafer olma" dedi.

Sırrı Sakık: Eski boksör olduğumu bilirler

 

HDP Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık, kendisi için "Muş, o süslü adaya şamarı vuracaktır" diyen eski güreşçi ve Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'ya yanıt verdi. Sakık, "Kendisi benim de eski bir boksör olduğumu iyi bilir. Ağrı’ya da tüm bakanlar seferler düzenlerdi. Sefer olur ama zafer olma" dedi.

HDP Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın “Muş, o süslü adaya şamarı vuracaktır” açıklamasına yanıt verdi.

Sırrı Sakık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Her gün bir bakan geliyor ve gidiyor. Bugünde Spor bakanı buyurmuş. ‘Muş, o süslü adaya da şamarı vuracaktır.’ demiş. Kendisi eski güreşçi olan Bakan, benim de eski bir boksör olduğumu iyi bilir. Ağrı’ya da tüm bakanlar seferler düzenlerdi. Sefer olur ama zafer olmaz Sayın Bakan.” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya, seçim çalışmaları kapsamında dün Muş’a gitmişti. AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezi ziyaretinde konuşan Yerlikaya, Sakık için “Muş, o süslü adaya şamarı vuracaktır. Fildişi kulelerinde oturup monşer gibi takılıp ‘ben Muşluyum’ deyip gelecek, burası da ona gerekli şamarı vuracak” ifadelerini kullanmıştı.