Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nu Demirtaş ve Karayılan’dan ayırt etmek imkansız

MHP Lideri Bahçeli, “Artık CHP’yi HDP’den, Kılıçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır” dedi.

Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nu Demirtaş ve Karayılan’dan ayırt etmek imkansız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda muhalefeti hedef aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili tweet atan Bahçeli “Artık CHP’yi HDP’den, Kılıçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır" dedi.

Öte yandan yaptığı açıklamada TBMM'deki bütçe görüşmelerinde yaşanan gerilimden ötürü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek vererek “Bakanımıza çakal demek de soysuzluk ve terör seviciliktir” dedi.

Bahçeli’nin konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

“Şehitlerimizin acısına maruz kaldığımız şu günlerde, TBMM Genel Kurulu'nda 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi'nin görüşülmesi esnasında tezahür eden ağır provokasyonlar, şiddet ve derinlik kazanan tahrik provaları yürek yaramıza adeta tuz basmaktadır. İhanet her yerdedir.

İçişleri Bakanlığımızın bütçesi görüşülürken, CHP'li ve HDP'li milletvekillerinin beka mücadelemizden intikam alır gibi, şehitlerimize hakaret edercesine, kahraman güvenlik görevlilerimize saldırırcasına öfke nöbetine kapılmaları, nefret diline kapılanmaları aleni zillettir.

Artık CHP'yi HDP'den, Kılıçdaroğlu'nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan'dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır. Eline ve diline hakim olamayan, şuur ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduğu bir şahıstır.

Bir HDP'li vekilin ‘Kürdistan'a özgürlük şiarıyla iktidara geleceğiz’ açıklamasına sessiz kalıp bu bölücünün Genel Kurul çalışmalarına 3 birleşim katılmama cezasına itiraz eden Kandil'in yeni CHP'sidir. İçişleri Bakanımıza çakal demek de soysuzluk ve terör seviciliktir.”

Bahçeli, söz konusu paylaşımları Twitter hesabı üzerinden yaptı