Bahçeli’den Celal Adan’a destek: Konuşursak Diyarbakır’da dahi gezemezler

Partisinin grup toplantısında gündemi değerlendiren MHP lideri Bahçeli, Meclis'te mikrofonunu kapalı sanarak HEDEP'lilere yönelik "P...venkler" ifadesini kullanan Celal Adan'a sahip çıktı. Adan'ı istifaya çağıran HEDEP'lilere yönelik sert ifadeler kullanan Bahçeli "Gerçekleri anlatmaya başlarsak değil Ankara sokaklarında, Diyarbakır'da dahi gezemezler!" dedi.

Bahçeli’den Celal Adan’a destek: Konuşursak Diyarbakır’da dahi gezemezler

(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısında konuştu.

MHP lideri Bahçeli’nin gündemindeki konulardan biri de geçtiğimiz günlerde Meclis kürsüsünden mikrofonu kapalı zannederek küfreden TBMM Başkanvekili MHP’li Celal Adan’a yönelik tepkiler vardı

Bahçeli, HEDEP’li Sırrı Sakık ile yaşadığı tartışmanın ardından mikrofonunun açık olduğu bir sırada “p…venkler” dediği duyulan TBMM başkanvekili Celal Adan’ı savundu.

“Diyarbakır’da dahi gezemezler”

Bahçeli,”Geçtiğimiz hafta TBMM’de haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye yüreklice yanıt veren TBMM Başkanvekili Sayın Adan sahipsiz değildir, yalnız değildir. Saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür” dedi.

Adan’ı istifaya çağıran HEDEP’lilere yönelik sert ifadeler kullanan Bahçeli “Meclis kürsüsüne gelip arkasına aldığı zırvalarla bize cesaret temsili olan aklını başına alsın, onların aklını alırım. Gerçekleri anlatmaya başlarsak değil Ankara sokaklarında, Diyarbakır’da dahi gezemezler! Türk milletinin toplumsal dokusunu hedef alarak kökünden, tarihinden utanan kişiliksiz ve bilinçsiz bir toplum haline getirilmesi sinmiş ve silik bir topluluğa dönüştürülmesi imkansızdır.” diye konuştu.