Başkan Barzani'den tebrik mesajı

Dengê Kurdistanê'nin (Kürdistan'ın Sesi Radyosu) 56'ıncı yıldönü vesilesi ile Başkan Barzani bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Barzani'den tebrik mesajı

Dengê Kurdistanê'nin (Kürdistan'ın Sesi Radyosu) 56'ıncı yıldönü vesilesi ile Başkan Barzani bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Barzani'nin resmi yayın organınında paylaşılan mesaj şu şekilde: "Kürdistan'ın Sesi Radyosu'nun çok değerli yönetici ve çalışanlarına;

Irak Kürdistan'ının Sesi Radyosu'nun 56'ıncı yıldönümü vesilesiyle, siz radyo çalışanaları ve emekçilerine çok içten ve samimi duygularımla selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Kürdistan'ın Sesi Radyosu çalışanları ve emekçileri en zor dönemlerde ve koşullarda büyük bir fedakarlıkla peşmergenin ve Kürt halkının sesini bütün dünyaya duyurdular.

 Kürdistan'ın Sesi Radyosu, devrim, peşmerge ve Kürdistan halkı arasında büyük bir rolün sahibi olarak görevlerini büyük bir başarıyla icraa ettiler.

 Kürdistan'ın Sesi Radyosu her zaman büyük bir moral ve motivasyonun kaynağı oldu. Her zaman halkımızın ulusal uyanışı ve ulusal haklarını savunma konularında Kürdistan'ın Sesi Radyosu kendisine yüklenen tarihi misyonu layıkıyla yerine getirdi.

Kürdistan'ın Sesi Radyosu'nun 56'ıncı yıldönümünü tekrardan en içten selam ve sevilerimle kutlarken, bundan sonraki çalışmalarınızda da Kürdistan Demokrat Partisi'nin ulusal özgürlük düşüncelerini yeni nesillere aktarma görevinizi başarılı bir şekilde devam ettirmenizi temenni ederim.

Hepinize Kürt ve Kürdistan'i çalışmalarınızdan dolayı üstün başarılar dilerim."

 Mesud Barzani

28.09.2019