İranlı komutandan ABD'ye uyarı

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral Kaani, Amerika Birleşik Devletleri'ne hitaben 'Eğer Irak'ta mantıksız davranışlarınıza devam ederseniz, Irak direnişi size başka bir yanıt verecektir.' dedi.

İranlı komutandan ABD'ye uyarı

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kaani, “Bu dönemde Filistin direnişi kendi planıyla işe başlamış ve ilk kez bu aşamada Siyonist rejimin Filistin'in Müslüman halkına karşı işlediği geniş suçlar nedeniyle kendi planlarını yapıp adım atmıştır. Yaptıkları her şeyi kendileri adım adım planladılar” ifadesini kullandı.

Kaani, konuşmasının devamında “Gazze’deki savaş alanında hiçbir şey başaramadığınız ve İran'ın planlarınıza dahil olmayacağı için şehit Razi Musevi'ye suikast düzenlediniz. Savaşın başlangıcından bu yana Siyonist rejimin ve ABD'nin başarıları nelerdi? Onların sanatı sadece masum kadınları ve çocukları öldürmektir” ifadelerini kulland.

Tuğgeneral Kaani Amerikalılara hitaben "Eğer Irak'ta mantıksız davranışlarınıza devam ederseniz, Irak direnişi size başka bir yanıt verecektir” diye kaydetti.(Kaynak)