Başbakan Mesrur Barzani'den IŞİD grubunu yakalayan güvenlik güçlerine teşekkür

Başbakan Mesrur Barzani, Erbil’de IŞİD grubunun yakalanmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Başbakan Mesrur Barzani'den IŞİD  grubunu yakalayan güvenlik güçlerine teşekkür

Başbakan Mesrur Barzani, Twitter hesabından başkent Erbil’de saldırı hazırlığındaki IŞİD grubunun yakalanmasıyla ilgili bir açıklama yayımladı.

IŞİD grubunun yakalanmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Başbakan, “Güvenlik kurumlarımızın Erbil'de IŞİD bağlantılı terör hücresini çökertmesi ve gerçek bir tehdidi başarıyla ortadan kaldırmasına dair haberi almaktan memnun oldum” dedi.

Herkesin güvenlik güçlerine teşekkür etmesi gerektiğini belirten Başbakan, “Ailelerimizi ve toplumumuzu terörizmden korumak için yaptıkları sıkı çalışma için hepimiz güvenlik güçlerine teşekkür etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Kürdistan Bölgesi Güvenlik Konseyi, Kürdistan Anti Terör tarafından yapılan operasyonda saldırı hazırlığındaki IŞİD bağlantılı Kuzey Bağdat Vilayeti grubu üyelerinin yakalandığını açıklamıştı.

Açıklamada “Yakalanan IŞİD’le bağlantılı Kuzey Bağdat Vilayeti grubunun mensupları Erbil’de terörist saldırı hazırlığı içerisindeydi ve saldırı planları da ele geçirildi” ifadelerine yer verilmişti.