Mesrur Barzani: 'Güçlü Kürdistan'ın inşası için birlikte çalışalım'

Kürdistan Güvenlik Konseyi Başkanı Mesrur Barzani, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu bayramın, güçlü Kürdistan’ın inşası için birlikte çalışmaya vesile olmasını diledi.

Mesrur Barzani: 'Güçlü Kürdistan'ın inşası için birlikte çalışalım'

Kürdistan Güvenlik Konseyi Başkanı Mesrur Barzani, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın, güçlü Kürdistan’ın inşası için birlikte çalışmaya vesile olmasını diledi.

Mesrur Barzani bayram mesajının başında şehit aileleri ve Peşmergelerin bayramını kutlayarak, “Onurlu şehit aileleri, kahraman Peşmergeler, Güvenlik Konseyi mensupları, güvenlik güçleri, polislerimiz ve Kürdistan ve dünyadaki tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Mesrur Barzani, mesajının devamında şunlara yer verdi:

“Yüce Allah’tan; tüm tarafların ibadetlerini kabul etmesini, şehitlerimizin ruhlarını cennetiyle ödüllendirmesini ve yaralılarımıza şifa vermesini diliyorum.

Ramazan Bayramı’nın, Kürdistan halkının, amacına ulaşmak için verdiği sürekli mücadeleyi ve bu uğurda ödediği bedelleri göz önünde bulundurarak, Kürdistan vatandaşlarının istediği güçlü bir Kürdistan için beraber çalışmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu münasebetle, bölgedeki şiddet, savaş ve felaketlerin son bulmasını, barış ve huzurun yeşermesini umut ediyorum.”