Muharrem İnce’den Millet İttifakı'na: Maskelerinizi tek tek düşürürüm

Memleket Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı'na çağrı yaparak “Ya bu alçak müfterilere (trollere) engel olursunuz ya da işi gücü bırakır maskelerinizi tek tek düşürürüm” dedi.

Muharrem İnce’den Millet İttifakı'na: Maskelerinizi tek tek düşürürüm

Birçok ankette Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’ın önünde gözükse de seçimin ikinci tura kalma ihtimali yüksek görünüyor. Muhalefet, İnce’yi 'oyları bölmekle' suçluyor. 

İnce kendisine sürekli iftira atıldığını ve trollerin saldırdığını belirterek bunun CHP’li belediyeler ve parti genel merkezinden beslendiğini iddia etti. İnce, millet ittifakına seslenerek buna engel olunmasını isterken aksi taktirde ittifak bileşenlerinin maskelerini tek tek düşüreceğini söyledi.

İnce'nin paylaşımı şöyle:

- Bu iki turlu bir seçimdir. İkinci tura kim kalırsa birbirimizin seçmenlerinin oyuna talip olacağız. Bizi kırmayın, biz de sizi kırmayalım dedim. Trollerinizi susturun, iftiralarınıza cevap vermekten yorulduk dedim. Sesimizi duyan yok. Her gün yeni bir iftira, yeni bir troll saldırısı ile karşılaşıyoruz. FETÖ’nün ve PKK’nın ne kadar sosyal medya trolü varsa bize saldırıyor, iftira atıyor.