Payitaht dizisinde beklenmedik ayrılık: Sebep Gül ve Davutoğlu'na gönderme mi?

TRT dizisi Payitaht Abdülhamit sezon finaline giderken dizinin yönetmeni ve ekibi ile yollar ayrıldı.

Payitaht dizisinde beklenmedik ayrılık: Sebep Gül ve Davutoğlu'na gönderme mi?

TRT dizisi Payitaht Abdülhamit sezon finaline giderken dizinin yönetmeni ve ekibi ile yollar ayrıldı.

Gündemdeki siyasi tartışmalara göndermeleriyle bilinen ve en son Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na tehditlerle dolu mesaj gönderdiği tartışılan TRT 1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinin yönetmeni ve ekibi diziden ayrılma kararı aldı.

TRT dizisi Payitaht Abdülhamit sezon finaline giderken dizinin yönetmeni ve ekibinin ani ayrılık haberini dizinin yönetmeni Emre Konuk ve başrol oyuncusu Bülent İnal sosyal medyadaki hesaplarından duyurdu.

Dizinin yönetmeni Emre Konuk, kendisinin ve ekibinin yeni sezonda olmayacaklarını dile getirdi. 

Her ne kadar yönetmen Konuk, vedasının gündemdeki tartışma ile ilgisi olmadığını, önceden alınmış bir karar olduğunu belirtse de, takipçileri, bu vedayı son fragmanda yer alan bir sahnenin eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu'na verilen mesajla ilgili tartışmalara bağladı.

Veda... Bugün itibariyle dizimizin sezon finali çekimlerini tamamlıyoruz. 71 bölüm boyunca yönetmenliğini üstlendiğim "Payitaht Abdülhamid" dizisinden ekibimle beraber yeni projelere hazırlanmak adına ayrılma kararı aldık. 2 yıl boyunca gece-gündüz, kar-kış demeden, yeteneklerimizin ve gücümüzün sınırlarını zorlayarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizi hiç yalnız bırakmayan izleyicilerimize, yayıncı kuruluşumuz TRT'ye, yapım, teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarımıza içten bir teşekkürü borç bilirim. Hatamız olduysa affola. Bundan sonrası için devam edecek olan ekibe kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Yazımın başında "Veda..." dedim. Doğru... Ama her veda yeni bir başlangıcı da beraberinde getirir. Hayalini kurduğumuz yeni projeler için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Kalın sağlıcakla... NOT: Yorumlara toplu cevap olsun; bu durumun gündem ile bir ilgisi yok. Uzun zaman önce aldığım bir karardır. Yeni projelere hazırlanmak için küçük bir mola... :)