Süleymaniye'de cinayet: Mal paylaşımı yüzünden annesi ve 3 kardeşini öldürdü

Süleymaniye'de cinayet: Mal paylaşımı yüzünden annesi ve 3 kardeşini öldürdü

Dün gece Süleymaniye’de aile arasında yaşanan mal paylaşımı kavgasında, bir kişi  annesi ve 3 kardeşini öldürdü. Ailesinden 4 kişi öldüren kişi yaralı bir şekilde yakalandı.

Süleymaniye kentinin Mamostayan Mahellesi’nde dün gece saatlerinde, mal paylaşımı üzerine yaşanan bir aile kavgasında, 30 yaşındaki bir kişi annesi ve 3 erkek kardeşini öldürdüğü bildirildi.

Ağır yaralanan ve kimliği açıklanamayn zanlının kaçmaya çalışken ağır yaralı bir şekilde polislerce yakalandığı kaydedildi.

Süleymaniye Polis Sözcüsü Serkeft Ehmed yaptığı açıklamda, zanlının önce bir erkek kardeşine ateş açtığı evde bulunan kızkardeşinin sokağa çıkarak yardım istediği sırada zanlının annesi ve diğer 2 kardeşini daha öldürdüğü, babasını da ağır yaraladığını açıkladı.

Serkeft Ehmed’in verdiği bilgiye göre, olay yerine giden polislerin zanlıyı yaralı olarak gözaltına aldı. Tedavi altına alınan zanlının sağlık durumun iyi olduğu kaydedildi. Polis Sözcüsü, öldürülen 3 kardeşin de bekar be 25 yaş ve üstü  olduğu bilgisini paylaştı.

Olay hakkında polis soruşturma başlattı.