Adıyaman’da bulunan Mahsun Kırmızıgül: Lütfen yardım etmeye devam edin

Mahsun Kırmızıgül, Maraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Kırmızıgül, depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'daki son durumu paylaştı.

Adıyaman’da bulunan Mahsun Kırmızıgül: Lütfen yardım etmeye devam edin

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, merkez üssü Maraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yadım çalışmalarında bulunmak üzere bölgeye gitti.

Halen, yıkımın en ağır şekilde yaşandığı Adıyaman’da olan Kırmızıgül, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak, kente yardıma devam edilmesini istedi.

Mahsun Kırmızıgül, "Depremin ikinci gününde kalabalık olan şehir gittikçe yalnızlaşıyor. İnsanlar kayıplarına ağlıyor, insanlar hala canının derdindeler. Lütfen yardım etmeye devam edin" dedi.

“Acıyaman” diye yazdığı bir video yayımlayan Kırmızıgül şu ifadeleri kullandı:

“Adıyaman'da arama kurtarma çalışmaları bitmek üzere. Depremin ikinci gününde kalabalık olan şehir gittikçe yalnızlaşıyor. Barınak için her gün ekibimle sahadayız. Özel insanlara çadır, battaniye, soba ulaştırmaya devam ediyoruz.

Buradaki acılı insanlar hangi şartlarda nasıl yaşıyorlarsa, biz de onlarla aynı şartlarda yaşamaya çalışıyoruz. Araçların içinde, sokaklarda ateş başlarında sabahı bekliyoruz. İnsanlar kayıplarına ağlıyor, insanlar hala canının derdindeler. Lütfen yardım etmeye devam edin.”