Almanya'daki 25 şirket Kürdistan Bölgesi’nde fuar açtı

Almanya Sanayi ve Ticaret Odalari Birliği'ne bağlı 25 şirket Erbil’de farklı sektörlerde ürünlerini tanıtan bir fuar düzenledi.Kürdistan Bölgesi’nde Alman ürünlerine karşı talebin artması üzerine Almanya’nın önde gelen firmaları ürünlerini tanıtmak üzere başkent Erbil’de açılan fuara katıldı.

Almanya'daki 25 şirket Kürdistan Bölgesi’nde fuar açtı

Almanya Sanayi ve Ticaret Odalari Birliği'ne bağlı 25 şirket Erbil’de farklı sektörlerde ürünlerini tanıtan bir fuar düzenledi.  

Kürdistan Bölgesi’nde Alman ürünlerine karşı talebin artması üzerine Almanya’nın önde gelen firmaları ürünlerini tanıtmak üzere başkent Erbil’de açılan fuara katıldı.

Almanya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği başkent Erbil’de ürünlerini tanıtan bir fuar düzenledi.

Konu hakkında konusan Kürdistan Ticaret ve Sanayi Odalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Îskender Mihemed “Bugün Almanya’dan gelen şirketler Erbil’de ürünlerini tanıtan katolog ve numelerini tanıran bir fuar düzenledi. Bu fuarın amacı, Alman ürünlerinin tanıtımı ve Kürdistan’daki şirketlerle ile iletişime geçmek. Daha sonra Alman ile Kürdistan şirketleri arasında anlaşmaya varmak” dedi.  

Îskender Mihemed  fuarın diğer bir amacının da Alman şirketlerle iletişime geçmek isteyen ve ürünlerini pazarlamak Kürdistanlı şirketlerin doğrudan bağlantılarını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.