Antalya’da otelde Rus ve Ukraynalı futbolcular birbirlerinin kemiklerini kırdı

Antalya'da bulunan Royal Seginus Lara isimli otelde kalan Rus ekibi Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna takımı FC Minaj'ın futbolcuları birbirine girdi.

Antalya’da otelde Rus ve Ukraynalı futbolcular birbirlerinin kemiklerini kırdı

Ajansspor’dan İsa Kethüda’nın haberine göre, Rusya Ligi takımlarından Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna ekibi FC Minaj'ın, Antalya'da bulunan Royal Seginus Lara isimli aynı otele yerleştikleri ve futbolcuların kavga ettikleri görüldü.

Rus takımı personele tepki gösterdi, kavga çıktı

Haberde; Rus futbolcuların otel personeline kaba ve kötü davranması nedeniyle kavganın çıktığı, Ukraynalı futbolcuların da buna tepki göstermesi üzerine taraflar arasında kavga çıktığı belirtildi.

Bazı oyuncuların kemikleri kırıldı

Yaşanan kavgada bazı oyuncuların kemiklerinin kırıldığı ve takımların da otelden ayrıldığı bildirildi.

Otelden ayrılan iki takımın da nerede kalacakları da belli oldu. Buna göre Rus takımı FC Minaj'ın Sueno Hotel'e, Ukrayna ekibinin ise Royal Wings'e geçtiği öğrenildi.

Artyom Semeykin: Ciddi bir yaralanma olmadı

13 Şubat'ta gerçekleşen olay sonrası FC Shinnik takımında forma giyen Rus futbolcu Artyom Semeykin, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, "Ciddi bir yaralanma olmadı. Sorun değil ve iyi hissediyorum. Açıkçası hikayenin tamamını bilmiyorum. Odamda uyuyordum. Sonra bağırışmaları duydum ve koridora koştum.

Hemen kalabalığın arasına atladım. Orada 20 kişi vardı. Herkül olmadığım açık ama ülkeme hakaret edildiğinde aksini yapmanın imkansız olduğunu da düşünmüyorum. Uygunsuz davranışlar görür görmez Rusya'yı savundum" dedi.

Planlanmış bir olay

Bu olayın Ukrayna kulübü tarafından planlanmış bir eylem olduğunu söyleyen Rus futbolcu, "Asansörde bir olay daha yaşandı. Bir oyuncumuz yemekten dönüyordu ve yalnızdı. Asansörde Ukrayna tarafından birkaç kişi yanına yaklaşarak onu kışkırtmaya ve dövmeye başladı. Suçluları ve kazananı belirlemek istemiyorum" şeklinde konuştu.