Fenerbahçe taraftarına deplasmanda tribün yasağı

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü oynanacak Kayserispor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak.

Fenerbahçe taraftarına deplasmanda tribün yasağı

Passolig'den yapılan açıklamaya göre Kayseri il Güvenlik Kurulu kararı gereğince karşılaşmaya Fenerbahçe Misafir takım seyircisi alınmayacak.

Passolig'ten yapılan açıklamada, "Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince son 20 gün içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal eden kişiler, ev sahibi tribünlerden bilet/transfer alamayacaklar. Öte yandan Kayserispor biletleri, Fenerbahçe logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecek" ifadeleri yer aldı.

Maraş merkezli depremlerin ardından Fenerbahçe ile Konyaspor ve Beşiktaş Antalyaspor maçlarında tribünlerden “hükümet istifa” tazahüratları gelmişti.

Kulüplerden yapılan açıklamada, "Spor kulüpleri siyasi kurumlar olmadıkları gibi siyasi tartışmaların parçası da değildir" denildi.

Bu gelişmeler sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu ve bugünkü partisinin grup toplantısında soruşturma çağrısı yaptı.