Mahsun Kırmızıgül'den 'Amedspor' mesajı

Kürt sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Diyarbakır temsilcisi Amedspor ile ilgili yayınladığı mesajında “Kastamonu-Amedspor maçı öncesi sporun, barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu bize bir kere daha hatırlatan çok değerli Kastamonu halkına, dostum olan Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün’e, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’ya sonsuz teşekkür ederim. Dostluğun, kardeşliğin anlamını bilen, ötekileştirmeyen yapıcı olan tüm sporseverlere selam olsun” dedi.

Mahsun Kırmızıgül'den 'Amedspor' mesajı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 77 puan ile lider olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor üst üste aldığı galibiyetler sonrası şampiyonluğa doğru gidiyor.

En zorlu rakibi GMG Kastamonuspor karşısında 3 puan alan Amedspor, 21 Nisan'da kendi evinde ağırlayacağı Iğdırspor karşısında galip gelirse, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Öte yandan Kastamonuspor yöneticileri ile Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, deplasmanda oynayan Amedspor için dostluk mesajları vermişti.

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül de bu mesajlara dair paylaşım yaptı.

Kırmızıgül şu ifadeleri kullandı:

"Kastamonu-Amedspor maçı öncesi sporun, barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu bize bir kere daha hatırlatan çok değerli Kastamonu halkına, dostum olan Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün’e, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’ya sonsuz teşekkür ederim.

Dostluğun, kardeşliğin anlamını bilen, ötekileştirmeyen yapıcı olan tüm sporseverlere selam olsun."