Başbakan Barzani: Askeri komutanlar ve diplomatlardan oluşan İngiliz heyetini kabul etti

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, bu sabah saatlerinde İngiltere Savunma Bakanlığı 'nın Ortadoğu Danışmanı General John Lorimer, Irak Büyükelçisi John Wiliks ve Erbil Konsolosu James Thornton’un da yer aldığı İngiliz heyeti makamında kabul etti

Başbakan Barzani: Askeri komutanlar ve diplomatlardan oluşan İngiliz heyetini kabul etti

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, Erbil ile Bağdat arasındaki görüşmelerin olumlu bir zeminde gerçekleştiğini, en kısa sürede sorunların çözümü için önemli adımların atılacağını söyledi.

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani,  askeri komutanlar ve diplomatlardan oluşan İngiliz heyetini kabul etti.  

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, bu sabah saatlerinde İngiltere Savunma Bakanlığı 'nın Ortadoğu Danışmanı General John Lorimer, Irak Büyükelçisi John Wiliks ve Erbil Konsolosu James Thornton’un da yer aldığı İngiliz heyeti makamında kabul etti.  

İngiliz heyet, Mesrur Barzani’nin yeni görevinden ötürü  tebrik ederek kendisine başarılar diledi.

Görüşmede terör ile mücadelede Peşmerge Güçleri ile IŞİD karşıtı Uluslararası Koalisyon Güçleri arasındaki koordinasyondan bahsedilerek bunun devam etmesi gerektiğinden bahsedildi.

Başbakan Mesrur Barzani, Erbil ile Bağdat hükümetleri arasındaki son görüşmelerin olumlu bir çerçevede ilerlediğini en kısa sürede çözülmeyi bekleyen konularda önemli adımların atılacağını söyledi.