Başkan Barzani: Kürt kadınları en değerli varlıklarını, Kürt ulusu ve toprağına adadılar

Başkan Mesud Barzani, Kürdistan Kadın Birliği'nin kuruluşunun 64'üncü yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında Kürt kadınlarının en değerli varlıklarını, Kürt ulusu ve toprağına adadığını söyledi.

Başkan Barzani: Kürt kadınları en değerli varlıklarını, Kürt ulusu ve toprağına adadılar

Kürdistan Kadın Birliği'nin kuruluşunun 64'üncü yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Mesud Barzani 'Kürdistan Kadın Birliği'nin 64'üncü yılını ve hareketin mücadeleci üyelerini içten kutluyorum' diyerek Kürt kadınlarının en değerli varlıklarını, Kürt ulusu ve toprağına adadığını söyledi.

"Kürdistan Kadın Birliği sadece kadınlar ve toplum için değil Peşmergelerin de yanında omuz omuza Kürt davasına büyük destek olmuştur' ifadesini kullanan Barzani, bu uğurda yaşamını yitiren kadınların Kürt halkının onuru olduğunu belirtti.

Kadın Birliği'nin kuruluşu vesileyle şehit ailelerinin Kürdistan'ın gururu olduğunu vurgulamak istediğini belirten Başkan Barzani, "Onurlu bir yaşam uğruna verilen kurbanlardan hepimizin gurur duyması gerekiyor. Yapılan hizmet ve fedakârlığın hiçbir şekilde karşılığını ödeyemeyiz. Milletinin, başı dik yaşaması için kendini bu uğurda feda edenlerle onur duymalı ve sonu gelmez bu değerler için hizmet etmeliyiz” dedi.