CHP’nin Diyarbakır adayları esnafı gezdi: 'Kürt sorununu en demokratik yollarla çözeceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'da esnaf ziyaretinde bulundu. Adaylar, Kürt sorununu çözeceklerini söyledi.

CHP’nin Diyarbakır adayları esnafı gezdi: 'Kürt sorununu en demokratik yollarla çözeceğiz'
CHP’nin Diyarbakır Milletvekili adayları Sezgin Tanrıkulu, Esra Aslan, Mehmet Ali Özmen, Özlem Kaya ve İl Başkanı Abdullah Atik, partililerle bir araya gelerek Diyarbakır’da Yenişehir esnafını gezdi.
 
Ziyaret sırasında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hayata geçirmeyi planladığı ‘Aile Destekleri Sigortası’nı kapsayan broşürleri esnafa dağıtıldı. Adaylarla konuşan Diyarbakırlılar sık sık sorunlarını dile getirdi. Esnafın sorunlarını dinleyen vekil adayları, sorunların çözümü için oy istedi.
 
Tanrıkulu ile görüşen esnaf Kürt sorunu ile ilgili yaşadıkları endişeyi dile getirdi. Tanrıkulu, esnafa,”Hiç endişelenmeyin biz bugün bunun için buradayız. Hiç şüpheniz olmasın Kürt sorununu en demokratik yolarlarla çözeceğiz. Tüm ülkemize ve siz değerli hemşerilerime buradan söz veriyoruz. Demokratik yollarla bu sorunun çözümü Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.
CHP Diyarbakır milletvekili adayları Yenişehir esnafını gezdi