Erbakan talimat vermişti: YRP kazandığı belediyelere o tabelaları astı

31 Mart seçimlerinde yüzde 6,19 oy alarak üçüncü parti konumuna gelen Yeniden Refah Partisi, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın talimatıyla kazandığı belediyelerin girişine "Rüşvet alan da veren de mel'undur" Hadis-i Şerif yazısını astırdı.

Erbakan talimat vermişti: YRP kazandığı belediyelere o tabelaları astı

YRP lideri Fatih Erbakan, "İktidara geldiğimizde, Milli Görüş tarihinde olduğu gibi, 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını başta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olmak üzere bütün belediyelerin girişine asacağız" demişti.

YRP yerel seçimlerde kazandığı belediyelerde binalara "rüşvet" tabelası astırdı.

Yüzde 43 oy alarak Konya Çumra Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aydın, yüzde 35 oy oranıyla Sakarya Geyve Belediye Başkanı seçilen Selçuk Yıldızve yüzde 50 oy alarak Dulkadiroğlu Belediye Başkanı seçilen YRP'li Mehmet Akpınar belediye binası girişine "Rüşvet alan da veren de mel'undur" Hadis-i Şerif yazısını astırdı.

Erbakan, Dulkadiroğlu Belediyesine asılan tabelayı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yeniden Refah Partili belediyemiz Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi’nin giriş kapısına da “Rüşvet alan da veren de mel’undur” tabelamız asıldı elhamdulillah. Kıymetli belediye başkanımız Mehmet Akpınar’a en hayırlı hizmetleri diliyoruz” dedi.

Yüzde 43 oyla Konya Çumra Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aydın bu fotoğrafı paylaştı.

Erbakan, Çumra Belediyesi'nin fotoğrafını da paylaşarak, "Elhamdülillah... Yeniden Refahlı Belediye Başkanlarımız söz verdiğimiz üzere tabelalarını asmaya başladılar. Ahlaklı Belediyecilik dönemi başlıyor" dedi.