Fatih Erbakan: Amerikan doları yerine İslam dinarı kullanılacak

Yeniden Refah lideri Erbakan, Sakarya'da düzenlenen İstanbul'un Fethi programında yaptığı konuşmada, Siyonizm'in en büyük sömürü aracı olan Amerikan doları ortadan kaldırılacak ve İslam dinarına geçilecek dedi.

Fatih Erbakan: Amerikan doları yerine İslam dinarı kullanılacak

Yeniden Refah lideri Erbakan, Sakarya'da düzenlenen İstanbul'un Fethi programında Siyonizm'in en önemli sömürü aracı olan Amerikan dolarının ortadan kaldırılacağını ve İslam dinarına geçileceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Gençlik Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, fethin yıl dönümünü kutladı ve Ayasofya'nın önemine vurgu yaptı. Ayasofya'nın İstanbul'un İslam toprağı olduğunu belirten Erbakan, burada kılınacak cuma namazı sonrasında İslam Birliği'nin ilan edileceğini söyledi. Ayrıca, Mekke, Kudüs ve İstanbul'un fethinden sonra yeni fetihler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Erbakan ayrıca, dış politikada adalet, ekonomide hak ve haklılık, hukuk alanında adaletin hakim olacağını belirtirken, Amerikan dolarının kaldırılarak İslam dinarına geçileceğini sözlerine ekledi. Ayrıca, güçlülerin haklı sayılmayacağını, haklıların güçlü olacağını ve kul haklarına saygı göstereceklerini vurguladı.

Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan ise programda katılımcıları selamlarken, etkinlikte Fetih ve Gazze konulu sinevizyonlar gösterildi.

Öte yandan, Erbakan, AK Parti'nin sokak hayvanları ile ilgili 'itlaf edilsin' teklifine sert bir tepki gösterdi.