Kazımi, Irak Ordusu ve Peşmerge Komutanlarının toplanmasını talep etti!

Irak Parlamentosu Savunma ve Asayiş Komisyonu yaptığı açıklamada, Irak Ordusu Başkomutanı’nın, Irak Ordusu ile Peşmerge Güçleri Komutanlarının bir araya gelerek toplanmasını talep ettğini duyurdu.

Kazımi, Irak Ordusu ve Peşmerge Komutanlarının toplanmasını talep etti!
Irak Parlamentosu Savunma Ve Güvenlik Komisyonu Üyesi Bedir Ziyadi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Son dönemlerde yaşananlar çok ciddi ve tehlikeli bir boyuta ulaştı. Çünkü insansız hava araçları ve füzelerle yapılan saldırılar ciddi bir tehlike arz ediyor.”
 
Bedir Ziyadi açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Irak Başbakanı ve aynı zamanda Başkomutan Mustafa Kazimi, Irak’ta faaliyet gösteren bütün siyasi partilerin de katılım göstereceği geniş ve kapsamlı bir toplantı önerisinde bulundu.”
 
Ziyadi açıklamasının devamında, gerçekleşecek siyasi toplantının ardından Kazimi’nin Irak Ordusu ve Peşmerge Güçleri Komutanlarının da yer alacağı güvenlik toplantısı yapmayı planladığını dile getirdi.
 
Bedir Ziyadi açıklamasının sonunda, Başbakan Kazimi’nin bu toplantılarla Irak’ta istikrar ve güvenliği yeniden teshis etmeye çalışacağını söyledi.