MHP'li gencin sözleri olay oldu: 'AK Parti varken hile yapmak CHP'ye düşmez'

MHP’li bir gencin bir sokak röportajında “Ak Parti varken hile yapmak CHP’ye düşmez. CHP oy çaldığı için kazanmadı, bu seçimde oy çaldırmadığı için kazandı” sözleri sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

MHP'li gencin sözleri olay oldu: 'AK Parti varken hile yapmak CHP'ye düşmez'

MHP’li bir gencin bir sokak röportajında “Ak Parti varken hile yapmak CHP’ye düşmez. CHP oy çaldığı için kazanmadı, bu seçimde oy çaldırmadığı için kazandı” sözleri sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

Muhabirin sizce CHP bu seçimde hile yapmış olabilir mi?" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi:

"Valla AK Parti varken, CHP'ye düşmez o iş ya! Yani AK Partililer'den fırsat kalırsa...

Seçimden 15 gün önce, bu AK Parti genel başkan yardımcısı o Yavuz bilmem ne kim, çıktı açıklama yaptı: 'En şaibesiz seçim bizim ülkemizde. Öyle bir şey yok. Seçimi kaybedince, ne oldu bir anda, hile var. Hileyi hurdayı yıllarca onlar yapıyor, onlar. Milletin hakkını yiyorlar. Bunlar seçimi neden kaybetti söyleyeyim mi? CHP çaldığı için değil, bu sefer çaldırtmadıkları için kaybettiler.

Mansur Yavaş geldi, inşallah bu hırsızların hepsinden hesap soracak. Başta o hırsız Melih Gökçek'ten hesap soracak. Biz Mansur Yavaş'a güveniyoruz. CHP'li değilim ama güveniyorum. Oyumu da verdim. Bizi CHP'li yapan, AK Partililerin kendileri oldu. AK Partililer bize CHP'ye oy verdirtti."

İmamoğlu Türkiye'nin gelecekteki lideri olur

MHP'li genç, muhabirin İmamoğlu hakkındaki yorumunu istemesi karşısında ise şunları dile getirdi:

"Adam gibi adam. Ben şunu söyleyeyim. Tayyip Erdoğan Türkiye'ye kendi elleriyle yeni bir lider doğurdu. 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olur. Yazın bir kenara..."