YPG’li kadını canlandıran Melisa Sözen rolü nasıl aldığını anlattı?

Fransa’nın ünlü polisiye dizisi “Le Bureau des Légendes”in üçüncü sezonuna dahi olan oyuncu Melisa Sözen rolü nasıl aldığını anlattı?

YPG’li kadını canlandıran Melisa Sözen rolü nasıl aldığını anlattı?

Fransa’nın ünlü polisiye dizisi “Le Bureau des Légendes”in üçüncü sezonuna dahi olan uyuncu Melisa Sözen dizide Rojava'da Demokratik Suriye Güçleri bünyesinde savaşan YPJ’li bir kadını canlandırıyor.

2016 yılından beri yayınlanan dizide DSG’ye sızan “Esrin” isimli bir ajanı canlandırdığını söyleyen Melisa Sözen diziye nasıl dahil olduğunu Hürriyet’e anlattı:

“Fransa'nın en çok sevilen işlerinden biri olan 'Le Bureau des Légendes' dizisinden teklif geldi. O sırada neredeyse tek kelime Fransızca bilmiyordum. Buna rağmen seçmelere gittiğimde yönetmen oyunumu çok sevdi. Yönetmen, 'Bir şekilde hallederiz' dedi. Hemen hızlandırılmış bir biçimde Fransızca özel derslere başladım."

Sözen, oynadığı karakter hakkında ise "Suriye'de IŞİD’e karşı savaşan bir ajanı canlandırıyorum. Bu yüzden de çekimlerden hemen önce dil derslerinin yanı sıra silah ve dövüş eğitimleri de aldım. Benim için çok keyifli ve güzel bir süreç oldu" diye konuştu.