Amedspor maçı öncesi İnegölspor taraftar grubundan saldırgan açıklama

TFF 2. Lig’de liderliğini koruyan Amedspor, yarın İnegölspor ile karşı karşıya gelecek.

Amedspor maçı öncesi İnegölspor taraftar grubundan saldırgan açıklama

Maçtan önce açıklama yapan İnegölspor Başkanı Osman Sevim, “Amedspor dostumuzdur. Amedsporla düşmanlığımız yoktur” dedi.

Osman Sevim’in açıklamasına tepki gösteren “Ultras İnegöl” taraftar grubu ise Sevim'in mesajının sadece kendisini bağladığını, Amedspor ile dost olmalarının mümkün olmadığını kaydetti.

Kulüp Başkanı Osman Sevim, “Hafta sonu oynanacak olan Amedspor maçına tüm taraftarlarımızı sağduyulu bir şekilde stadyuma takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Konuk ekip ile aramızda sportif olarak hiçbir düşmanlığımız yoktur. Amedspor dostumuzdur. Dosta dostluk yapmak bizlere yakışır” açıklamasında bulundu.

“Ultras İnegöl” ise karşı açıklama yaparak, “İstiklal marşını ıslıklayan, paçavra bayrakları açan, terör örgütleriyle bağlantısı olanlar dostumuz olmadı, olamaz” dedi.

 

Ultras İnegöl açıklaması.

Amedspor resmi sosyal medya hesabından da, grubun açıklaması, taşıdıkları pankartlar ve saldırgan içerikli videoları eklenerek, “Terörist sizin babanızdır” notu paylaşıldı.

Bu yıl, TFF 2. Lig maçlarının başlagıcından şu ana kadar yenilgi almadan ilerleyen Amedspor, kendi grubunda 31 puan ile lider konumunda bulunuyor. Amedspor yenilmezlik serisini koruyarak 1. Lige çıkmak istiyor.