‘CHP'de İnce defteri daha kapanmadı’

‘CHP'de İnce defteri daha kapanmadı’

‘CHP'de İnce defteri daha kapanmadı’

Gazeteci Murat Yetkin, ziyarete ilişkin bugünkü yazısında, "CHP’de İnce defteri daha kapanmadı: seçim süreci sürprizlere gebe" dedi.

Yazıda CHP’li bir yetkilinin 9 Nisan’a kadar yeni gelişmeler olabileği yönünde işaretler verdiği belirten Yetkin şu ifadeleri kullandı:

“Gelişmelere aşina bir CHP yöneticisi “Daha durun bakalım” dedi; “Cumhurbaşkanı adayları kesinleşmedi. Daha milletvekili listelerinin kesinleşmesine de çok var.” İnce ile konuşan arabulucular mı vardı? Ağza çekilen fermuar jesti… Çok var dediğiyse, 9 Nisan’da sona eren 10 günlük bir süreydi. “Unutmayın” dedi kaynağım; “Siyasette 24 saat bile çok uzun bir süredir. CHP yöneticisi Süleyman Demirel’in meşhur sözünü hatırlatıyordu.

Aslında Ankara siyasetinde son birkaç günkü gelişmelere bakılacak olursa sadece CHP’nin İnce defteri değil, başka partilerde, hatta üç ittifakta da hiçbir defterin henüz kapatılmadığını görmek mümkün.”

İsmail Saymaz: Cumhurbaşkanlığı bahsi hiç açılmadı

Gazeteci İsmail Saymaz da Halk TV’deki programında görüşmenin içeriğine dair şu bilgileri verdi:

“İttifak bahsi hiç açılmadı. Cumhurbaşkanlığı bahsi hiç açılmadı. Ne Kılıçdaroğlu "Buyrun aramaıza katılın" dedi. Ne Muharrem İnce "Biz de katılmak isteriz ama..." diye bir cümle kurdu. Gördüğüm kadarıyla toplantı nezaket ziyareti biçiminde gerçekleşti."