Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Başkan Neçirvan Barzani’ye teşekkür

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse yakalandığı için kendisini arayarak acil şifalar dileyen Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani’ye teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Başkan Neçirvan Barzani’ye teşekkür

Twitter hesabından teşekkür mesajı yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Neçirvan Barzani'ye telefon ve sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimi sunarım” dedi.  

Başkan Neçirvan Barzani, önceki gün Twitter üzerinden paylaştığı mesajda, “Düşüncem ve dualarım, koronavirüs testleri pozitif çıkan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşiyle birlikte. Kendilerine ve Covid-19'a yakalanan herkese acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Halbusi Erdoğan’ı aradı

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Muhammed Halbusi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Halbusi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Türkiye’deki siyasi parti liderlerinin yanı sıra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı İmran Han, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in de aralarında bulunduğu birçok lider Erdoğan ve eşine “geçmiş olsun” mesajı iletmişti.