Neçirvan Barzani: Oylamanın başarılı bir şekilde yapılmasından dolayı mutluyum

Başkan Neçirvan Barzani, Kürdistan Bölgesi ve Irak’ta bugün gerçekleştirilen ‘özel oylama’ ile ilgili yaptığı açıklamada, “Özel oylamanın başarılı bir şekilde yapılmasından dolayı mutluyum. Genel seçimlerinde sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Neçirvan Barzani: Oylamanın başarılı bir şekilde yapılmasından dolayı mutluyum

Kürdistan Bölgesi ve Irak’ta güvenlik güçleri, sığınmacılar ve mahkûmların "özel oylama gününde" erken genel seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 18:00’da sonra erdi.

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, özel oylamanın başarılı bir şekilde yapılmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Neçirvan Barzani, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Irak Parlamentosu için Irak ve Kürdistan Bölgesi’nde yapılan özel oylamanın başarılı bir şekilde yapılmasından dolayı mutluyum. Peşmerge, güvenlik güçleri ve mülteci kardeşlerimin yoğun katılımından dolayı teşekkür ederim. Genel seçimlerinde sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum.”

Kürdistan Bölgesi ve Irak’ta ‘özel oylama gününde’ erken genel seçimlerde oy kullanma işlemleri gerçekleştirildi.

Kürdistan Bölgesi genelinde toplam 181 oy kullanma merkezinde 331 bin 600 kişi özel oylama statüsü kapsamında seçime katılma hakkına sahipti.