Sırrı Süreyya Önder hastaneye kaldırıldı

DEM Parti Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye sevk edildi.

Sırrı Süreyya Önder hastaneye kaldırıldı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Meclis’te görüşülen Cumhurbaşkanlığı bütçesi görüşmelerinde rahatsızlandı.

Önder’in Genel Kurulu yönettiği ve ara verdiği oturumun ardından tansiyonunun düştüğü ve bu nedenle Ankara Güven Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

DEM Parti'li Önder’in müşahede altına alındığı öğrenildi.

Önder’in rahatsızlığı nedeniyle CHP Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca oturumu devraldı.

Meclis'te bütçe görüşmeleri ise sürüyor.

Sonrasında ise DEM Parti yaptığı açıklamada “Meclis Başkanvekilimiz Sırrı Süreyya Önder, tansiyonunun düşmesi nedeniyle hastanede müşahade altına alındı. Durumu iyi olan Önder, gerekli kontrollerinin yapılması için bu gece hastanede dinlenecek” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan Önder'in sağlık durumuna ilişkin açıklama:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Önder'in klinik durumunun iyi olduğunu ancak tetkiklerin tamamlanması için kısa süre müşahede altında tutulacağını bildirdi.

Önder'in Ankara Bilkent Şehir Hastanesine kaldırıldığını belirten Koca, "Hastanemizde detaylı incelemeleri devam etmektedir. Şu anda klinik durumu iyi fakat tetkiklerin tamamlanması için kısa süre müşahede altında tutulacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.