Başkan Barzani: Kürdistan'ın özgürlüğü ve onuru şehitlerin sayesinde korundu

Başkan Mesud Barzani, Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ve Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, yayınladıkları mesajlarla Kurban Bayramını kutladı.

Başkan Barzani: Kürdistan'ın özgürlüğü ve onuru şehitlerin sayesinde korundu

Başkan Mesud Barzani, Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ve Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, yayınladıkları mesajlarla Kurban Bayramını kutladı.

Mesud Barzani, Neçirvan Barzani ve Mesrur Barzani, birer mesaj yayınlayarak Kürdisan ve dünya Müslümanlarının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Mesud Barzani: Ülkemizin özgürlüğü ve onuru şehitlerin sayesinde korundu

Başkan Barzani, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, “Aziz kanları sayesinde ülkemizin özgürlüğü ve onurunu koruyan onurlu şehitlerin ailelerin bayramını kutluyorum” dedi.

Başkan Barzani, şu ifadeleri kullandı: 

“Bütün kahraman peşmergelerin bayramını kutluyor ve yorulmaksızın halkın güven ve emniyetini sağlama görevi yürüten asayiş ve polis güçlerine teşekkür ediyorum.

Herkesin bayramını kutlar, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

Neçirvan Barzani: Bayramı ortak yaşamın kaynağı yapalım

Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Neçirvan Barzani, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kürdistan halkı bütün dini ve milli bileşenleriyle her zaman bayram ve anmaları ortak yaşam, hoşgörü, eşitlik ve Kürdistan’ın yüce değer ve kültürünün güzel tablosunun ispatı haline getirmiştir. Bu bayram ve gelecek bayramların bu kültürün ve insanlık değerlerinin korunmasına vesile olmasını, herkes için birliğin güçlendirilmesi ve gelecekte birlikte çalışmaya teşvik etmesini umut ediyorum.

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle, onurlu şehit, Enfal ve kahraman peşmerge ailelerini, Allah’ın evini ziyaret eden hacıları, Kürdistan Bölgesi, Irak ve dünyadaki Müslümanları  en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın herkes için hayır ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum.

Herkesten trafik kurallarının uygulanmasında, vatandaş ve turistlerin can güvenliği ile Kürdistan doğasının korunması için yardımcı olmasını istiyorum. Herkese güzel bir bayram ve huzurlu bir tatil diliyorum.

Kurban Bayramınızı tekrar kutluyor ve mutlu yıllar diliyorum.”

Mesrur Barzani: halka hizmet ve ülkemizin kalkınması için beraber çalışmayı umut ediyorum

Başbakan Mesrur Barzani ise Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, “Kurban Bayramı’nın gelmesi münasebetiyle; Kürdistan, Irak ve tüm dünya müslümanlarını en içten dileklerimle kutlarken, özellikle şehit ailelerinin ve kahraman Peşmergelerin bayramını kutluyorum” dedi.

Mesrur Barzani’nin mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Bu kutsal günlerde, bölgede var olan kaos ve çekişmelerin diyalog ve barışçıl yollarla ortadan kaldırılmasını ve bölgede barış ve huzurun yeşermesini diliyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde, halka hizmet ve ülkemizin kalkınması için beraber çalışmayı umut ediyorum.”