Hulusi Akar 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganına yanıt: Onun da zamanı gelecek, bekleyin

AK Parti milletvekili aday toplantısında Gençlerin "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları atması üzerine Akar, "Bekleyin, onun da zamanı gelecek" ifadelerini kullandı.

Hulusi Akar 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganına yanıt: Onun da zamanı gelecek, bekleyin

Türkiye Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar dün Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.

Türkiye olmadan bölgede herhangi bir problemin çözümünün mümkün olmadığını söyleyen Akar, “Dolayısıyla Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü, daha büyük olması lazım. Güçlü ve büyük Türkiye için hepimizin daha çok çalışması lazım” diye konuştu.

Salondakilerin “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganları üzerine Akar, “Onun da zamanı gelecek bekleyin. Şu anda Mehmetçik büyük bir başarıyla teröristlerin bütün inlerini, sığınaklarını başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor” dedi.

AA'nın aktardığına göre; Türkiye’nin hak alaka ve menfaatlerini korumak için denizde ve havada da mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Akar, Türkiye’nin artık hafif silahlarını, zırhlı araçlarını, helikopterlerini, İHA/SİHA/TİHA’larını, gemilerini yapar hale geldiğini, Mehmetçiğin ihtiyacını karşılamaya çalıştığını vurguladı. Akar, "Artık durmak yok yola devam. Biz inşallah kimseye muhtaç olmadan ihtiyaçlarımızı karşılayacağız" ifadesini kullandı.