Özel iki ismi işaret etti: MHP'den silahlı paylaşım geldi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın hakkındaki sözlerinin ardından, iki isimden silahlı bir paylaşım geldi.

Özel iki ismi işaret etti: MHP'den silahlı paylaşım geldi!

CHP lideri Özgür Özel, mayıs ayında Erdoğan'ı ziyaret etti. Erdoğan ise geçen günlerde 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ne iadei ziyaret gerçekleştirdi. Bu görüşmeler siyaset yumuşama normalleşme dönemini doğururken MHP'den sert açıklamalar gelmişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "AKP-CHP ittifakının dilek ve temennisinde" bulunmuştu. Daha sonra MHP'li diğer isimler yumuşama-normalleşme açıklamalarını 'safsata' olarak nitelendirmiş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik açıklamalarda bulunmuşlardı.

CHP lideri Özel, yaptığı açıklamada, “Ulvi İzzet Yönter ile Semih Yalçın (MHP genel başkan yardımcıları) arasında bir fark yok. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye'de, kimse başkentin göbeğinde bir ülkü ocakları eski başkanının cenazesini sahipsiz bırakmaz” dedi.

Bu sözlerin ardından MHP MYK üyesi İzzet Gören'in silahlı bir paylaşım yapması dikkat çekti. Gören, Ulvi İzzet Yönter ve Semih Yalçın'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye silah hediye ettiği bir fotoğrafı paylaştı.

Gören o paylaşıma, Yönter ve Yalçın'ı etiketleyerek "Yiğidin bir bakışı korkağın pusatından daha keskindir” yazdı. (Halktv)