Urfa'da insanlık dışı olay ! Önce işkence sonra çıplak görüntülerini sosyal medyada paylaştılar

Urfa’nın Viranşehir ilçesinde çobanlık yapan Ali S., hayvanlarını otlattığı sırada beş kişinin saldırısına uğradı. Feci şekilde dövülüp iki ay yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Ali S., olay sırasında çekilen çıplak görüntüleri sosyal medyada yayınlandığı için evden çıkamaz hale geldiğini söyledi

Urfa'da insanlık dışı olay ! Önce işkence sonra çıplak görüntülerini sosyal medyada paylaştılar

Viranşehir’e bağlı Kadı Kömyünde geçen yıl mayıs ayında çobanlık yapan 2 çocuk babası Ali S., hayvanlarını otlattığı sırada kimliği belirlenemeyen 5 kişinin saldırısına uğradı.

İddiaya göre dövülen ve uzun namlulu tüfekle başına vurulması sonucu beyin kanaması geçiren Ali S.'nin bu sırada kıyafetleri çıkarılarak çıplak görüntüleri çekildi.

Bölgedeki diğer çobanlar tarafından bulunan Ali S., hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Gözaltına alınanlar serbest bırakıldı

Olaya ilişkin yürütülen soruşturmada Ali S.'nin husumetlisi oldukları belirlenen akraba ve kardeşler Mehmet, Şeyhmus, Muhammed, Ali ve Aslan K. gözaltına alındı.

Ancak bu kişiler sorgulamalarında suçlamaları kabul etmedi ve sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Beyin kanaması geçiren Ali S. ise 2 ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Görüntüleri paylaşıldı

DHA’nın haberine göre, yaşadığı olay yüzünden kimseyle görüşmediğini ve evden dışarı adım atmadığının belirten Ali S., son günlerde darbedildikten sonra çekilen çıplak görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine şikayette bulundu.

Jandarmanın görüntülerini yayımlayan ve kendisine saldıran kişileri bulmasını isteyen Ali S., "Evden çıkamıyor ve kimsenin yüzüne bakamıyorum. Görüntülerin internet ortamından kaldırılmasını ve bana bunu yaşatan kişilerin yakalanarak cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.