Demirtaş'ın avukatıydı! Diyarbakır Büyükşehir'e sürpriz aday

Karaman, “Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ne ( DEM Parti), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan aday adaylığı için başvuruda bulundum” açıklamasında bulundu.

Demirtaş'ın avukatıydı! Diyarbakır Büyükşehir'e sürpriz aday

Yaklaşık 7 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın avukatı Mahsuni Karaman, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı Avukat Karaman, X hesabı üzerinden başvurusunu “Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ne ( DEM Parti), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan aday adaylığı için başvuruda bulundum” sözleriyle bildirdi.

Karaman, “Diyarbakır, kadim tarihinden beslenen dirençli kimliği ile her Kürdün yüreğinde müstesna bir yere sahiptir. Harcını Kürdün iradesinden alan siyasi geleceğin kalesidir. Ağır bedeller ödeyen önceki tüm başkanlarımızın emaneti olan bu kaleyi koruma onur ve sorumluluğunu üstlenmek üzere Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanlığı aday adaylığı için başvurumu yaptım.  Bu zorlu ve onurlu görevi sütlenmek üzere aday adaylığı başvurusu yapan herkesi başarılar diliyorum” dedi.